X

Подивіться на гібрид Porsche 911 та IndyCar (відео)

И у него будет серийное продолжение

Популярний американський ютубер Роб Дам (Rob Dahm) проїхався на кастомному Porsche із двигуном LS V8 потужністю 650 к.с. Унікальний спідстер під назвою Half11 побудували брати-близнюки Микита та Ілля Брідан, які володіють каліфорнійським дизайнерським ательє-магазином Oil Stain Lab. У цьому автомобілі вони втілили свою дитячу мрію.

У Half11 дизанейри з’єднали Porsche 911 та IndyCar. Також у вигляді спідстера проглядається схожість із Ferrari Can Am та Porsche 908/3. Створення Half11 почалося з іржавого корпусу старого Porsche 912, який перекроїли до невпізнання. Оригінальними залишилися лише вертикальні фари та опуклі крила. Важить цей монстр лише 816 кг. Динамічні характеристики Half11 не озвучуються.

Роб Дам став четвертою людиною, якій вдалося посидіти за кермом унікального спідстера. Відео свого заїзду, зняте для шоу Top Gear, він опублікував на YouTube American Tuned. У ньому Роб поділився своїми враженнями про найдивніший автомобіль останніх років. Як повідомляється, свій Half11 брати Брідан планують запустити у виробництво.

Читайте також:
Porsche припиняє продаж Macan, але тільки в Європі: причини