X

Подивіться на неймовірну Toyota Corolla з 740-сильним двигуном (відео)

Власник седана Toyota Corolla 1981 року випуску, який є фанатом вуличних перегонів, перетворив його на справжнього монстра. За його словами, після проведеної модернізації автомобіль став найшвидшим на Гаваях.

Ключові зміни зосереджено під капотом моделі. Власник седана замінив стандартний двигун на 1.5 JZ, який видає 740 к.с. потужності. Чверть милі ця Corolla проїжджає за 10 секунд за швидкості 239 км/год. Для гальмування на кормі встановили парашут. Акулій плавець, інтегрований у передню частину, необхідний для активації лазерного променя лінії старту та фінішу на трасі.

Ще власник встановив каркас безпеки в салоні, замінив кермо та сидіння на спортивні Recaro. Також він провів низку інших модернізацій, щоб адаптувати седан до перегонів. Він заявив, що вага цієї дикої Corolla становить близько 2500 фунтів (1133 кг).

Примітно те, що навіть після таких кардинальних доробок японський седан пройшов реєстрацію і допущений до використання на міських дорогах. Скільки коштував власнику такий тюнінг, невідомо. Але характеристики авто та рев мотора – вражають.

Читайте також:
Український тюнінг Porsche Cayenne здивував американців