X

Подивіться на дуже дивний пікап Mercedes-Benz G500

Тюнингованный Мерседес заметили на дорогах США

Хто саме перероблював і кому належить цей Mercedes-Benz G500, невідомо. Єдине, що можна сказати, — це далеко не перший пікап на базі позашляхового G-Class. До цього в мережі з’являлася велика кількість робіт як від іменитих тюнерів, так і різних умільців. Але цей екземпляр заслуговує на особливу увагу.

З огляду на фото, перед нами G500 попереднього покоління. До перевтілення це був п’ятидверний позашляховик, який у процесі переробки позбувся задньої частини даху та середньої стійки. Із них виготовили задню стінку кабіни.

Варто відзначити якісну роботу майстра, який, найімовірніше, дуже старався. Автомобіль не тільки змінився зовні, його ще й стилізували під Mercedes G63 AMG. Для цього пікапу встановили новий передній фартух, решітки та колеса.

Але є у пікапа Мерседес і низка елементів, які можна сприйняти неоднозначно. Сюди належить двоколірне забарвлення кузова і задній бампер. Останній виділяється і ніяк не вписується в загальну картину. Те саме можна сказати і про колісні диски. Їх тюнер добирав вкрай невдало.

Читайте також:
Mercedes показал самый странный Гелендваген, на котором нельзя ездить