X

Подивіться на найдорожчий гольф-кар від Mansory

Мини-электромобиль стоит от 80 000 долларов

Відомий німецький тюнер Mansory представив свій новий проєкт — гольф-кар із кованим карбоновим кузовом та 10,1-дюймовим дисплеєм. Він поєднує в собі «найкраще із трьох світів: класичний гольф, чисту розкіш та передові технології».

Як основу для свого проєкту Mansory використовував Garia Supersport, гольф-кар, дозволений для використання на вулицях Європи та США. Він був створений у 2016 році дизайнерами Mercedes-Benz Style для датського виробника розкішних автомобілів для гольфу.

Як уже згадувалося, кузов автомобіля повністю виготовлений із кованого вуглецю. Від оригіналу він відрізняється переробленими фарами, нижнім дифузором у передній панелі та набором спортивних 14,0-дюймових колісних дисків.

Габаритна довжина Supersport — 2470 мм, ширина — 1270 мм, висота — 1700 мм. Важить він близько 520 кг. Корисне навантаження — 350 кг. В арсеналі гольфкару інформаційно-розважальна система з 10,1-дюймовим сенсорним дисплеєм, холодильник, склоочисник та омивач лобового скла. Також є два їздових режими: гольф та вулиця.

Supersport використовує 10,7-сильний електродвигун, який тюнер називає найпотужнішим мотором, що використовується у серійних візках для гольфу. Літій-іонний акумулятор ємністю 10,24 кВт•год. дозволяє проїжджати до 80 км без підзарядки.

Для Європи максимальна швидкість Supersport обмежена 69 км/год. У США автомобіль класифікується як квадрицикл, що дозволяє їздити з максимальною швидкістю 40 км/ч.

Читайте також:
Mansory показало 900-сильний Гелендваген у пустельному стилі (фото)

Вартість Supersport на офіційному сайті Mansory не вказана. За деякими даними, цінник гольф-кару стартує від 80 000 доларів.