X

Подивіться на унікальний Ferrari 488 Spider від Mansory

Автомобиль построен в единственном экземпляре

Німецьке ательє Mansory, яке спеціалізується на тюнінгу «люксових» автомобілів, представило свій новий проєкт — Ferrari F8XX Tempesta Turchese («Бірюзовий шторм»). Це кабріолет  у особливій градієнтній лівреї, від яскраво-бірюзового ззаду до яскраво-білого спереду. По центру кузова, від переднього бампера до корми проходить бірюзово-біла смуга.

Також Ferrari F8XX Tempesta Turchese дістався традиційний для тюнера кузовний обвіс. «Дводверці» переробили передню та задню частини кузова. Зокрема, у передньому бампері з’явився агресивний спліттер, у задньому — яскраво виражені звиси. Також встановлені нові бічні спідниці, передні спойлери, задній дифузор і заднє крило. Ці та ряд інших елементів виготовлені з кованого карбону. Доповнюють образ новий набір колісних дисків та кілька додаткових повітроводів на кузові.

Салон оздоблений стьобаною бірюзовою шкірою з білими та чорними акцентами. Ремені безпеки та центральна частина керма прикрашені написом «Mansory». На дверних картах та килимках для підлоги — «F8XX». На центральному тунелі — пам’ятна табличка із назвою спецвидання. Вишенька на торті — смужки у кольорах італійського прапора на сидіннях. Такі ж вставки є на підрульових пелюстках та селекторі коробки передач.

Повного переліку технічних доробок немає. Відомо, що для F8XX Tempesta Turchese віддачу 3,9-літрового твін-турбо V8 від Ferrari збільшили до 868 к.с. та 770 Нм крутного моменту. В результаті час прискорення від 0 до 100 км/год зменшився із 2,9 до 2,6 секунди. Максимальна швидкість збільшилася із 340 до 354 км/год.

Вартість унікальної «дводверки» не озвучується.

Читайте також:
В Україні помічено Lamborghini Urus у тюнінгу від Mansory (фото)