X

Реальний пікап Tesla — наочне відео

Многие автомобилисты уже долго ждут давно обещанный электрический пикап Tesla. Хватит, болгарку в руки — и вперед!

Прилетіла свіжа плюшка для фанатів Tesla! Якщо ви вже не знаєте, за що ще можна любити і хвалити дорогі електромобілі сумнівної якості — ось вам новий пікап. Ні, не той, про який постійно говорить Ілон Маск і більше нічого з цим не робить, а цілком реальний.

Як це завжди і буває, до живого металу справу довели прості люди. Власниця Tesla Model 3 втомилася спостерігати за пустопорожніми обіцянками і вирішила створити вантажівку із заповітною літерою Т на морді своїми силами. На допомогу покликала друзів.

Мабуть, процес конвертації ви собі уявляєте правильно. Слід очистити внутрішній простір задньої частини салону, потім відрізати верхню частину кузова після середньої стійки. Необхідно посилити шасі і придумати нові дверцята багажника. Назвали все це Truckla — щось на кшталт Грузовікла. Адаптували як могли, sorry.

У результаті отримуємо не надто симпатично виконану роботу. Але ж проект ще не завершено! Надалі підгонка деталей буде виконана з більшою ретельністю. А на відео ви можете побачити весь процес переробки. Вийшло цікаво!

Читайте також:
Tesla почала торгувати вживаним електромобілями