X

Rolls-Royce Cullinan обзавівся спортивною версією від ательє Novitec (фото)

Німецьке тюнінг-ательє Novitec доопрацювало преміальний кросовер Rolls-Royce Cullinan. Він отримав низку візуальних покращень і виглядає як зірка музичного кліпу.

Cullinan доповнили широкофюзеляжним комплектом Spofec Overdose S, який включає новий бампер з додатковими світлодіодними ДХО, інші колісні арки, за рахунок яких автомобіль став ширшим на 120 мм, та перероблені бічні спідниці. Також можна відзначити новий спойлер на кришці багажника, задній бампер із масивним дифузором та здвоєними патрубками вихлопної системи.

Фахівці ательє провели модернізацію підвіски, за рахунок чого кросовер став нижчим за стандартний на 40 мм. Їздить він на 24-дюймових чорних легкосплавних дисках, розроблених разом із компанією Vossen. Салон Cullinan залишився без змін. Тюнер пропонує 71 варіант обробки кабіни.

Особливу увагу приділили 6,75-літровим бітурбованим двигуном V12, яким оснащується машина. Його віддачу збільшили на 106 к.с., а кртний момент – на 160 Нм. Тепер ці показники становлять 697 к.с. та 1060 Нм. Це було досягнуто за рахунок встановлення блоку керування plug-and-play. Розгін з місця до «сотні» у кросовера займає 4,6 секунди, а максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год.

Читайте також:
Скромно, але зі смаком: Novitec представив боді-кит для Lamborghini Huracan Evo