X

Найкрутіша Audi: 760 сил, броня і проблискові маячки

Бронированный суперкар на базе мощной Audi точно обзаведётся поклонниками. Крепкий и красивый автомобиль стоит не так уж дорого

Захист і безпека — важливі атрибути комфортної і безтурботної поїздки у відповідному автомобілі. Коли бортових функцій стає недостатньо для спокою автомобіліста? Де сфера впливу стандартного обладнання закінчується? Приблизно в тому місці, де починається броньований кузов. Розглянемо на прикладі Audi RS7.

Американська компанія AddArmor на основі RS7 першого покоління створила найшвидший броньований автомобіль у світі. Цікаво, що замість балістичної сталі вирішили використовувати полікарбонат, який в кілька разів міцніший і легший. І правильно!

Читайте також:
Бронированная Tesla Model S против пистолета: итог битвы (видео)

Читайте також:
Китайцы стали делать даже фальшивые бронеавтомобили

У підсумку машина поважчала лише на 91 кг, а завдяки збільшеній з 605 к.с. до 760 к.с. потужності розгін до 100 км/год скоротився з 3,7 с до 2,8 с. Приголомшливий результат.

Крім того, з’явилися деякі новітні функції. Йдеться про вмонтований детектор мін і вибухових пристроїв, систему нічного бачення, димову завісу і електрошокери в ручках дверцят. Також автомобіль оснастили безпрокольними шинами.

Ціна — 205 тис дол. Важко сказати, багато це чи мало. Але ж ми говоримо про броньований автомобіль з 325 км/год максимальної швидкості. А ще він вміє подавати в салон фільтроване повітря. Адже круто?