X

Найнеймовірніша переробка старої Audi A8

Владелец Audi A8 решил переделать свой седан в эффектный пикап

У лінійці Audi ніколи не було пікапів, причому навіть у вигляді концептів, а модель A8 не зраджувала кузову седан, за винятком розкішного шоу-кара Avantissimo 2001 року. Але що робити, якщо для роботи дуже потрібен пікап, а розлучатися зі своїм шикарним седаном Audi A8 зовсім не хочеться?

Audi Avantissimo

Взяти справу в свої руки і перетворити флагманську четиридверку в яскравий пікап. Саме так і вчинив власник цієї “вісімки” першого покоління.

Британського автолюбителя на ім’я Стів 10 років повністю влаштовував свій чорний седан Audi A8, доти доки не довелося продати робочий пікап і виникла термінова необхідність в аналогічному авто. Улюблений А8 на роль машини для роботи зовсім не годився і у Стіва виникла божевільна ідея – переробити свій седан в пікап.

Після того, як хлопець поділився подробицями проекту зі своїм товаришем, той припустив, що його друг здурів, але Стіва це тільки надихнуло.

Головною проблемою такої переробки виявився повністю алюмінієвий кузов A8. У підсумку довелося звернутися в одну місцеву фірму, в якій для майбутнього пікапа зварили двері і багажний відсік. Всі інші доробки, за словами Стіва, були зроблені самостійно за допомогою алюмінієвих листів і клею, “точно як на заводі”.

Audi A8 по суті перетворився на популярний на просторах Австралії легковий пікап – ют. Як і належить справжнім ютам, автомобіль вийшов ще й доволі динамічним. Модель оснащена 300-сильним V8, 5-ступінчастим “автоматом” і повним приводом quattro.

Найдивовижніше, що на створення пікапа було витрачено загалом шість днів, адже машина була терміново потрібна для роботи, пам’ятаєте? З огляду на такі обставини кінцевий результат можна сміливо назвати вражаючим.

Читайте також:
Старенькую Audi превратили в сауну на колесах (видео)