X

Найдовший у світі Range Rover продають за ціною Toyota RAV4

Лимузин на базе внедорожника Range Rover из автопарка султана Брунея продают на аукционе за 30 тысяч долларов

Лімузини на базі преміальних позашляховиків поступово стають вже майже буденною річчю. Але цей стретч-варіант класичного Range Rover все ж стоїть осібно. Це вам не який-небудь стрип-клуб на колесах, а справжній ексклюзив з гаража султана!

Одного разу султан Брунею Хассанал Болкіах вирішив зробити по-справжньому королівський подарунок своєму молодшому братові – принцу Джефрі, і замовив для нього ексклюзивний лімузин на базі позашляховика Range Rover першого покоління.

Виконати таке замовлення доручили фірмі Townley Cross Country Vehicles, інженери якої не тільки подовжили Рейндж, а й забезпечили автомобіль шикарним інтер’єром, що поєднує червону шкіру Oxblood Connolly, килимки Wilton та оздоблення натуральним деревом.

Такий лімузин обійшовся султану в 175 тисяч доларів, але пробув у його знаменитій колекції недовго. У 2000 році на ньому встиг покататися Майк Тайсон, а потім унікальний автомобіль потрапив у гараж данського колекціонера.

Читайте також:
Запилений лімузин Елвіса Преслі продадуть за ціною нового суперкара

Тепер же цей чорний Range Rover виставили на аукціоні Silverstone. Очікувана сума виручки за прогнозами становитиме від 25 до 30 тисяч доларів. Доволі невеликі гроші, враховуючи початкову вартість проекту і ексклюзивність самого авто.