X

Фахівці Brabus вперше допрацювали мотоцикл — проєкт вражає

Модель выйдет тиражом в 154 экземпляра

Німецьке тюнінг-ательє Brabus, яке спеціалізується на кузовному і моторному тюнінгу автомобілів марки Mercedes-Benz, вирішила спробувати себе в трохи іншій області. Його фахівці вперше взялися за доопрацювання мотоцикла – вийшло приголомшливо.

Основою проєкту Brabus 1300 R став австрійський мотоцикл KTM 1290 Super Duke R Evo. Тюнери підійшли до процесу відповідально, тому аматорською цю модель не назвеш. Фахівці ательє переробили абсолютно все. Так, навісні елементи мотоцикла виконані з карбону і отримали іншу форму. Кермо став коротшим і посаджено нижче, світлодіодна фара використана кругла, як у ретро-моделей, а дзеркала дивляться вниз.

Підкреслюють образ ексклюзивні ковані диски Monoblock Z з дев’ятьма спицями і сидіння, оброблене червоною шкірою, яке було спроєктовано спеціально для цього байка. До того ж в оснащення мотоцикла додали 5-дюймовий сенсорний екран, який виконує роль приладової панелі. В ательє наголосили, що новий Brabus 1300 R можна буде використовувати в будь-який час року, оскільки він отримав підігрів сидіння і ручок керма.

У рух байк приводить 1,3-літровий V-подібний двигун потужністю 180 к.с. і 140 Нм крутильного моменту. Мотор дає йому змогу набирати першу “сотню” за 3,2 секунди і розвивати максимальну швидкість в 270 км/год. Тюнери впевнені в успіху мотоцикла, тому вирішили випустити його тиражем в 154 екземпляри. З них 77 одиниць буде виконано в кольорі Magma Red і стільки ж – в чорному Signature Black. Вартість моделі поки що не озвучена. Приймання замовлень на неї відкрили сьогодні, 14 лютого 2022 року.

Читайте також:
Brabus перетворив Mercedes-AMG G-class в дуже чорний пікап потужністю 790 к. с. (фото)