X

Спеціальний Mustang від Classic Restorations оцінили у 650 000 доларів

Рестомодер изготовит только десять таких автомобилей

Classic Restorations та Shelby American випустять десять спеціальних Mustang, щоб підтримати Американську кардіологічну асоціацію. Проєкт Shelby GT500CR Centennial Edition — продовження представленого три з половиною роки тому Shelby GT500CR.

В екстер’єрі версії Centennial Edition переважають глянсові кузовні панелі з «голого» карбону від SpeedKore. Від нижнього краю переднього бампера через капот та дах до нижнього краю заднього бампера проходять червона гоночна смуга. Також червоно-білі смуги та назва серії нанесені на боковини купе. Червоний колір обрали не випадково. 100 тисяч доларів від продажу кожного автомобіля пожертвують на підтримку кампанії асоціації Life isWhy.

У салоні пара сидінь Carroll Shelby Scat Rally Series 1000 оздоблені чорною шкірою з червоним рядком. Також компанія Classic Restorations встановила дерев’яне кермо, педалі Shelby та датчики з білими циферблатами. На передній панелі встановлено табличку Американської кардіологічної асоціації. Тиснений логотип асоціації прикрашає підголівники сидінь.

Shelby GT500CR Centennial Edition укомплектований 5,0-літровим двигуном Coyote V8 із нагнітачем Magnuson VMP. У парі з 800-сильним двигуном працює шестиступінчаста коробка передач Tremec T56. Привід — задній. За даними Classic Restorations, з місця до 96 км/год купе прискорюється всього за 3,2 секунди. Максимальна швидкість сягає 304 км/год. Справлятися з такою швидкістю «дводверці» допомагають гальма Wilwood з шестипоршневими супортами спереду та ззаду чотирипоршневими. У підвісці спорткару використані регульовані койловери.

Придбати унікальний автомобіль можна за 650 тисяч доларів. Але володіти ним пощастить далеко не всім. Classic Restorations виготовить лише десять Shelby GT500CR Centennial Edition.

Читайте також:
У Швеції побудували рестомод Volvo P1800 Cyan GT за 700 тисяч доларів