X

Спорткар Nissan Skyline R32 перетворили на Chevrolet Camaro

Автомобиль планируют продать за 24,5 тысячи долларов

Восьме покоління Nissan Skyline з індексом R32 вважається досить рідкісним автомобілем. Всього було випущено 313 491 спорткар. Але це не зупинило одного з японських тюнерів, який використав його як основу для Chevrolet Camaro п’ятого покоління (2010-2015 років).

Автомобіль, стилізований під Nissan Skyline 1993 року, виставлений на продаж на Yahoo Japan. Продавець планує виручити за репліку 3,2 мільйони ієн ($24 485). За ці гроші потенційному покупцеві пропонують Skyline з передньою частиною кузова як у Chevrolet Camaro та розширеними крилами. Тоді як лінія даху залишилась незмінною.

За рахунок того, що розширювачі крил встановлені поверх оригінального кузова, двері репліки «утоплені» й виглядають як дві западини на боках. На кормі збереглися оригінальні ліхтарі, але через довшу лінію багажника дізнатися в автомобілі оригінальний Nissan Skyline R32 складно.

Салон оздоблений у коричнево-кремових тонах й укомплектований кермом Momo та сірими гоночними сидіннями Bride. На передній панелі — логотип автоботів. Ймовірно, автор проєкту —шанувальник саги про роботів-трансформерів.

Як зазначено в оголошенні, репліка укомплектована двигуном RB25 від Nissan Skyline R33 (дев’яте покоління). Працюючи у парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач, агрегат видає 400 к.с. Пробіг двигуна — 75 000 км, тоді як на одометрі автомобіля цифра 122 600 км.

Читайте також:
BMW X7 2023 року отримав тюнінг-кит від Mansory