X

Suzuki Jimny приміряв вигляд ралійного Mercedes-Benz G-Class

Превращение маленького внедорожника в крутой «вездеход» обойдется менее 3000 долларов

Японське тюнінг-ательє Damd Styling Effect, відоме своїми експериментами над Suzuki Jimny, підготувало новий стайлінг пакет для маленького позашляховика. Проєкт під назвою Little G Traditional зовні схожий на ралійний Mercedes-Benz G-клас.

Такою подібністю він завдячує пакету з десяти елементів. До нього увійшли нова решітка радіатора з горизонтальними ламелями та накладки на фари з тонкою вертикальною сіткою. Під ними — янтарні прямокутні протитуманні фари та новий бампер. Додаткові габаритні вогні в захисних чохлах з’явилися й на оновленому кутастому капоті. Також у комплект увійшли масивні бічні дзеркала заднього виду, нижні молдинги, задній бампер, бризковики на колеса та наклейка із зображенням верблюда на двері. Сітчастий багажник на дах із дерев’яними вставками попереду та з боків до пакету не входить.

Весь комплект коштуватиме 2254 долари. Ще за 504 долари тюнер перефарбує кузов. Також за бажанням замовника на сидіння надінуть картаті чохли винно-червоного або синьо-сірого кольору.

Технічно Little G Traditional нічим не відрізняється від серійного Suzuki Jimny. «Всюдихід» використовує стандартний трициліндровий двигун робочим об’ємом 658 куб. см із турбонаддувом. Віддача агрегату — 63 к.с. та 96 Нм крутного моменту. Коробка — п’ятиступінчаста механічна або чотириступінчаста автоматична на вибір. Привід — повний.

Читайте також:
Тюнери показали позашляховий родстер на базі Land Rover Defender (фото)