X

Tesla Cybertruck перетворили на неприступну фортецю (фото)

Калифорнийский тюнер предумал для электрокара новый образ

Компанія Tesla Unplugged Performance, що спеціалізується на тюнінгу електромобілів, підготувала body kit для Cybertruck. У версії каліфорнійського тюнера пікап Tesla виглядає як справжня фортеця на колесах.

Зокрема, на серійний електромобіль встановили модульні бампери з буксирувальними провушинами та зчіпним гаком, бічні пороги та рок-слайдери. Колісні арки тюнери підкреслили оригінальними карбоновими накладками. Також із карбону виготовлений капот тюнінгованого Cybertruck.

Над вантажною платформою передбачені спеціальні кріплення для вантажів, додаткових прожекторів та інших аксесуарів. Особисті речі можна зберігати в модульній системі із закритих ящиків.

На кормі з’явилося запасне колесо та кріплення для лопати, каністри й будь-якого іншого інвентарю, який може знадобитися у подорожі бездоріжжям. Від ударів об каміння днище пікапа захищене пластиною з гладкою зовнішньою поверхнею.

Плюс до цього в списку доробок числяться проставки на колісні маточини для розширення колії, колісні диски з бедлоком, перфоровані гальмівні диски та стабілізатори поперечної стійкості, що розмикаються.

Читайте також:
Tesla Model S проїхала майже 2 мільйони кілометрів

Але найдорожча опція пакету — ліфт-комплект, який піднімає підвіску на 63,5 мм. Як стверджується, на функціонал стандартної пневматичної системи, кути розвалу та сходження його встановлення не впливає.