X

Toyota Land Cruiser 300 отримав тюнінг-комплект від Liberty Walk

Премиальная версия пакета из углеродного волокна обойдется почти в 20 тысяч долларов

Японське тюнінг-ательє Liberty Walk, яке займається розробкою та виробництвом кузовних обвісів для люксових автомобілів, доопрацювало Toyota Land Cruiser 300. Від заводської моделі тюнінгований позашляховик відрізняється безліччю унікальних деталей в екстер’єрі. Перероблена передня частина привертає увагу оновленими радіаторними гратами, перемальованим бампером і новими повітрозабірниками.

Тюнер прикрутив «фірмові» розширювачі колісних арок, під якими на запит клієнта встановлять комплект 22- або 24-дюймових колісних дисків. Комплект менших коштуватиме 11 650 доларів, великих — 14 850 доларів. Також у списку обновок нові бічні спідниці, заднє крило та невеликий спойлер на багажних дверях. Кузовне обважування доступне зі скловолокна або карбону.

Найскромніший пакет за 7 480 доларів передбачає скловолоконні передній та задній бампери, розширювачі крил та патрубки вихлопної системи. Той самий набір із вуглецевого волокна коштуватиме 10 780 доларів.

Набір, в який окрім перерахованих вище елементів входять передня решітка, заднє крило та спойлер на багажник, оцінили в 9 790 або 14 080 доларів залежно від матеріалу. За повний тюнінг-комплект Premium, доповнений карбоновим капотом, доведеться викласти 19 580 доларів.

Читайте також:
Тюнери Hennessey доопрацювали пікап Toyota Tundra (фото)