X

Toyota представила DJ-мобіль на базі мінівену Sienna (фото)

Toyota разом з ательє Complete Customs і SiriusXM створила незвичайний концепт-кар Sienna Remix. Це справжній діджейський пульт із спеціальним оснащенням.

Основою для цього проекту, як зрозуміло з назви, став сімейний мінівен Sienna. Його оснастили 60 динаміками, включаючи чотири 12-дюймові сабвуфери, 14 високочастотних динаміків, шість рупорів і 36 динаміків середнього діапазону. Також встановили 16 підсилювачів потужністю 25 000 Вт, а в багажному відсіку розмістили 43-дюймовий телевізор із підтримкою Wi-Fi.

Крім неймовірної аудіосистеми автомобілю збільшили дорожній просвіт, встановили 22-дюймові колісні диски, а традиційні задні двері замінили на розпашні. Дах автомобіля висувний і відкривається. Він приховує повноцінний діджейський пульт із двома цифровими програвачами.

Читайте також:
Porsche показав музичні колонки з вихлопу 911 за $12 000

Також є динамічне світлодіодне освітлення, кольори якого налаштовуються у такт музиці. Концепт ще оснащений шістьма літій-іонними батареями. Особлива Sienna Remix створена в єдиному екземплярі. Вона віддає шану мові музики і в продаж не надійде.