X

Тюнери з Mansory представили свій варіант брутального Defender із 650-сильним двигуном V8

Стоимость доработанного внедорожника держат в секрете

Тюнінг-ательє Mansory відоме багатьом завдяки своїм вражаючим, а іноді й радикальним проєктам. Цього разу майстри тюнінгу вирішили доопрацювати новий Land Rover Defender. В результаті у них вийшов позашляховик із розкішним інтер’єром та потужним 650-сильним мотором.

Зовні допрацьовану новинку видають інші бампери, решітка радіатора, розширені колісні арки і накладки на дверях. Завдяки великій кількості карбону майстрам вдалося знизити вагу автомобіля. Саме його вони обрали у якості матеріалу для нових елементів кузова. Останніми штрихами зовні стали дифузор, спойлер на кормі та доопрацьована світлотехніка на даху. Також варто відмінити вражаючі 24-дюймові колісні диски в унікальному дизайні. Їх взули у низькопрофільні шини розмірності 295/30.

Що стосується доопрацювання інтер’єру, то тут майстри зупинилися на великій кількості чорної шкіри та алькантари. Акцент вирішили зробити контрастним рядком бронзового кольору.

У рух доопрацьований Land Rover Defender наводить 5.0-літровий бензиновий V8. Потужність двигуна помітно зросла, особливо у порівнянні зі стандартною заводською версією. Зараз двигун видає 650 к.с проти колишніх 525 к.с. Завдяки форсуванню для розгону від 0 до 100 км/год позашляховику потрібно всього 4.9 секунди. Це на півсекунди швидше за стандартну версію. Максимальна швидкість примусово обмежена на позначці 250 км/год.

Вартість Land Rover Defender від Mansory не розголошується. Також тюнери не уточнюють скільки автомобілів зможуть виготовити.

Читайте також:
Mansory побудувала два золоті Rolls-Royce Cullinan