X

Тюнери перетворили Honda Civic на копію Dodge Challenger (фото)

Японська компанія Mitsuoka, яка спеціалізується на доробці автомобілів, презентувала новий проект, основою якого став хетчбек Honda Civic 11-го покоління.

Створений концепт-кар отримав назву Mitsuoka M55 і, мабуть, є найсміливішим проектом в історії компанії. Виконано автомобіль у стилі Dodge Challenger та його приурочили до 55-річчя Mitsuoka. Він виглядає чудово і черпає натхнення у маслкарів із 70-х років.

Концепт несе риси Honda Civic, зберігши стандартну оранжерею, лінії вікон, даху та дверей. Але є і ньому й американський колорит. А саме розширені передній та задній звіси, спортивні легкосплавні диски із білими написами на шинах.

Передня частина повністю копіює стиль Challenger. Є чотири круглі фари, прямокутна решітка радіатора і невеликий спліттер. На кормі стилю додає заднє скло з решіткою, кастомні ліхтарі, перероблений задній бампер та капот зі спойлером.

Інтер’єр багато в чому такий самий, як у автомобіля-донора, за винятком синьої шкіряної оббивки в ретро-стилі та значка Mitsuoka на кермовому колесі. Під капотом цього маслкара встановлений 1,5-літровий двигун Honda з турбонаддувом потужність 180 к.с. і 240 Нм крутного моменту. Він працює у парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач та системою переднього приводу.

Читайте також:
Представлено оновлений ретро родстер Mitsuoka Himiko

Відправляти у серію автомобіль компанія Mitsuoka не планує. При цьому готує її публічний дебют у виставковій залі Mitsuoka Azabu у Токіо. Там побачити доопрацьований Honda Civic можна буде з 24 листопада по 16 грудня.