X

Тюнери перетворили Mercedes-Benz X-Class на сухопутну яхту з розкішним інтер’єром

Кожен проект польського тюнінг-ательє Carlex Design є справжнім шедевром. Тюнери не просто переробляють модель, додаючи їй ексклюзивності, а створюють якийсь образ ыз певною історією. З кожним разом проекти стають дедалі вишуканішими і продуманими до дрібниць. Яскравим тому прикладом став Mercedes-Benz X-Class, який модернізували тюнери з Pickup Design (підрозділ Carlex Design).

Читайте також:
Ательє Carlex Design представило "готичний" Mercedes-AMG GT R Pro

Робота польських майстрів отримала назву “Yachting Edition”. Створюючи цей неймовірний проект, фахівці ательє черпали натхнення в оформленні морських яхт. Пікап отримав безліч модифікацій екстер’єру та інтер’єру. Перше, що впадає в око, це подвійна схема забарвлення. Нижня частина виконана в білому відтінку, а верхня — витримана в м’якому кавовому кольорі. У тому самому відтінку виконано декоративні елементи на спойлері і бічних панелях пікапа. Багажний відсік оздоблено високоякісним деревом. Він такий стильний і благородний на вигляд, що власники пікапа навряд чи захочуть щось покласти в нього.

Основна частина доопрацювань зачепила салон X-Class. Після проведених модернізацій він став абсолютно не схожим на оригінал. Зокрема, тюнер застосував дерев’яні акценти на приладовій панелі та кермі. Також із дерев’яних планок виконано підлогові килимки. Сидіння, центральна консоль, дверні карти, підголівники, ручне гальмо і важіль перемикання передач оздоблені коричневою шкірою, що доповнена елементами з алькантари. Доповнюють вишуканий образ логотипи тюнера.

Вартість доопрацьованого Mercedes-Benz X-Class поки що не розголошується, так само як і те, коли тюнери почнуть приймати замовлення на модернізований пікап.