X

Тюнери перетворили новий Mercedes-AMG G63 на кабріолет (фото)

Стоимость кастомного кабриолета 1,3 миллиона долларов

Тюниг-ательє Refined Marques побудувало кабріолет на базі нового Mercedes-AMG G63 з 577-сильним Twin-Turbo V8. Тюнер заповнив прогалину, що утворилася в сімейній лінійці позашляховика після виходу Mercedes-Benz G 500 Cabriolet у 2013 році. Прощальну партію із 200 кабріолетів розкупили колекціонери.

Кабріолет Mercedes-AMG G63 від Refined Marques вийде у 20 екземплярах вартістю 1,3 мільйона доларів. Перший із них тюнер показав минулого тижня у Монако. Це блакитний автомобіль із червоним відкидним верхом та червоно-блакитним шкіряним салоном. Але головна «фішка» кабріолету — невеликі задні двері, що відкриваються проти руху. Їхнє основне завдання — полегшити посадку та висадку пасажирів.

За словами генерального директора Refined Marques Ахмеда Аль-Бакрі, майстрам знадобилося 18 місяців, щоб зробити кабріолет ідеальним. Готовий продукт оцінив колишній керівник відділу контролю за якістю Mercedes-Benz. Після години пошуків він не знайшов жодного дефекту.

Більшість із 20 запланованих кабріолетів вже розпродано багатим колекціонерам із Близького Сходу. Також серед покупців є американська супермодель, ім’я якої залишилось у таємниці. Зі слів Аль-Бакрі, вона зателефонувала відразу ж як дізналася про кабріолет та навіть хотіла викупити перший екземпляр. Але їй довелося погодитись на одне з 20 місць у черзі.

Власник першого екземпляра China Blue, який ви бачите на цих фото, вже отримав пропозицію продати кабріолет за суму більш ніж удвічі більшу за 1,3 млн доларів. А з роками кастомний Mercedes-AMG G63 від Refined Marques ставатиме лише дорожчим.

Читайте також:
На продаж виставлено унікальний Mercedes-Benz 300E у стилістиці «Шаленого Макса»