X

Створено найшвидший Mercedes в історії (фото)

Американське тюнінг-ательє Renntech доопрацювало високопродуктивний Mercedes-AMG GT63. Пакет отримав назву RIIX і додав седану виразності, а також зробив його найшвидшим в історії марки.

Фахівці ательє пофарбували автомобіль у насичений червоний колір, який доповнює біла смуга, що проходить по всій довжині кузова. Капот седана виготовили із незабарвленого вуглецевого волокна. Також встановили передній спліттер, канарди, дифузор та регульоване заднє антикрило з карбону. Їздить GT63 на кованих алюмінієвих колісних дисках Renntech RPS 10.2 розміром 21 дюйм спереду та 22 дюйми ззаду. Вони взуті у шини Michelin Pilot Sport 4S.

Під капотом допрацьованого Mercedes знаходиться 4,0-літровий бітурбований двигун V8 потужністю 1196 л. і 1256 Нм крутного моменту. Він пов’язаний з 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач та системою повного приводу. Мотор дозволяє розганятися з місця до «сотні» за 2,44 секунди та розвивати максимальну швидкість понад 300 км/год.

Читайте також:
Mercedes-AMG SL отримав новий вигляд від Manufaktur

Також тюнери Renntech встановили на седан вихлопну систему з нержавіючої сталі, яка знижує протитиск вихлопних газів, тим самим покращуючи керування звуком за рахунок випускних клапанів з електронним керуванням. Mercedes-AMG GT63 RIIX вийде обмеженим тиражем. Вартість пакету доопрацювань складає 94 980 доларів.