X

У Києві можна побачити несерійний американський кабріолет

Розпал літа – чудовий час для їзди на кабріолеті. Днями на одній із столичних вулиць було помічено автомобіль із досить рідкісним на сьогодні кузовом – відкритим, але при цьому чотиридверним. Ним виявився Сhrysler 300C, випущений у 2007 році. Здалеку ця модель з піднятим дахом взагалі сприймається як седан, обтягнутий дерматином за заокеанською модою минулих років.

Однак Сhrysler 300C, у нашому випадку першого покоління (2005 – 2010 рр.), випускався лише з двома варіантами кузова: седан та універсал (Touring). Так що представлений на фото автомобіль – це виріб одного з кузовних ательє, яких у США дуже багато.

А у нас автомобіль працює в одній із прокатних контор. А що, ексклюзивний кабріолет молочного кольору, з розкішним шкіряним салоном та ще з додатковою парою дверей – відмінний варіант для весільного авто.

У даному випадку Сhrysler 300C оснащений 2,7-літровим бензиновим V6 потужністю 190 к. с. у парі з автоматичною 4-ступеневою коробкою передач. Нагадаємо, що на “трьохсотий” також пропонувався V6 в 3,5 л і 250 к. с., а також 5,7-літровий V8 340 к. с. Хоча найпотужнішим був заряджений варіант SRT-8 – з агрегатом в 6,1 л, що видає на гора 425 к. с.

Цікаво, у конструкції Chrysler 300C активно використовувалися різні вузли та агрегати Mercedes-Benz. По-перше, це трилітровий турбодизель V6 OM642 потужністю 190 к. с. По-друге, елементи підвіски: 5-важільний задній від E-Сlass (W211) і передній від S-Class (W220). Більш того, для європейського ринку машини з кузовами седан та універсал, включаючи з кермом праворуч, випускалися на австрійському заводі Magna Steyr у Граці.

Читайте також:
Chrysler 300C: Немецкое воспитание