X

В Mansory побудували ідельний Porsche 911 Turbo S (фото)

Под капотом у тюнингованного спорткара 900 лошадиных сил

Тюнери з Mansory представили свій новий проєкт — P9LM EVO 900. Під цією назвою ховається доопрацьований Porsche 911 Turbo S. Завдяки унікальному забарвленню кузова та кастомному обважуванню його не сплутаєш із жодним іншим автомобілем у світі.

У P9LM EVO 900 повністю карбонова передня частина кузова з новими світлодіодними ходовими вогнями та бічними закрилками для додаткової притискної сили. Капот, корпуси бічних дзеркал заднього виду, дверні пороги та масивні бічні повітрозабірники перед задніми крилами виготовлені з «голого» вуглецевого волокна. Над новою задньою панеллю знаходиться божевільний біпланний спойлер, що включає такий же божевільний дифузор.

Великі передні повітрозабірники та додатковий у задньому склі забезпечують охолодження модернізованого 3,8-літрового Twin-Turbo V6. Зокрема, на фірмовий мотор Porsche тюнер встановив більші турбокомпресори, новий інтеркулер, 98-міліметрові водостічні труби та допрацьовану вихлопну систему. Разом із зміненими налаштуваннями це дозволило збільшити потужність агрегату до 900 к.с. Максимальний крутний момент виріс до 1009 Нм. З місця до 100 км/год P9LM EVO 900 прискорюється за 2,5 секунди та досягає максимальної швидкості 340 км/год. Для порівняння, стандартний Porsche 911 Turbo S справляється зі спринтом за 2,7 секунд, а його максимальна швидкість 330 км/год.

Салон перейшли шкірою з «фірмовим» рядком та карбоновими вставками. Клієнтам пропонують кілька варіантів фарбування кузова та оздоблення салону. І це при тому, що наклад P9LM EVO 900 обмежений 10 одиницями. Більше того, автомобіль доступний у кузові купе або кабріолет.

Вартість модернізованого Porsche 911 Turbo S тюнер не уточнює. Новий заводський Porsche 911 Turbo S коштує від 232 050 доларів.

Читайте також:
Mansory знову покращив новий Range Rover