X

В Україні Ford Mondeo доопрацювали у стилі мультфільму «Свинка Пеппа»

Українські тюнери виконали доволі нестандартне замовлення власника Ford Mondeo Wagon зі Львова. Вони доопрацювали автомобіль у стилі мультфільму «Свинка Пеппа».

Фахівці ательє покрили Mondeo п’ятого покоління плівкою рожевого кольору від Inozetek та замінили логотип Ford на овал із написом «Peppa». Також універсал отримав агресивний боді-кит від SS Tuning, який включає обважування, розширювачі крил, масивний дифузор і задній спойлер. Ще можна відзначити 20-дюймові литі колісні диски TEC Speedwheels GT8, взуті в низькопрофільну гуму Toyo Tires Proxes.

Автомобіль також позбавили хрому і додали деякі риси Mondeo ST-Line, а саме передній бампер і решітку радіатора зі сотовим наповненням. У салоні цього Ford теж з’явилися рожеві ставки і декоративні елементи під карбон.

Читайте також:
Range Rover отримав тюнінг-кит від Mansory

Чи були зроблені зміни під капотом автомобіля, невідомо. Ймовірно, у рух універсал, як і раніше, наводить 2,0-літровий двигун Ecoboost потужністю 237 к.с. Фото унікального Ford Mondeo опублікували в Instagram на сторінці користувача з ніком @mondeosportwagon.