X

В Україні помітили стару “Волгу” з турбодвигуном і важелем у вигляді гранати

ГАЗ-21 є знаковим автомобілем радянського автопрому. Він був мрією багатьох автомобілістів, ось тільки дозволити його собі могли далеко не всі. Побачити на дорогах культовий автомобіль можна і зараз, щоправда більшість із них перебуває в гнітючому стані. Однак іноді зустрічаються цікаві екземпляри, які пройшли крізь руки тюнерів.

Читайте також:
Волга ГАЗ-22 продавалась и в редком варианте грузовой фургон (фото)

Днями в місті Дрогобичі Львівської області було помічено “Волгу” третьої серії, яку випускали з 1962 до 1970 року, з доволі нестандартним тюнінгом. Фото автомобіля розмістив користувач Instagram з ніком t.o.p.c.a.r.s_u.a. ГАЗ-21 оснастили турбіною і карбюратором, які можна побачити крізь отвір, вирізаний у капоті. Можливо, це якийсь хитрий хід тюнерів і насправді пристрій – це банальний муляж. Зі 100% ймовірністю за фото цього сказати не можна.

Крім того, модифікована “Волга” отримала перероблену підвіску і в результаті стала помітно нижчою. Також її оснастили додатковою оптикою і бічним вихлопом. Замість оленя на капот посадили качку. Салон моделі особливо не змінився. Увагу до себе приковує лише важіль коробки передач, ручку якого зробили у вигляді гранати.