X

В Україні засвітився ексклюзивний бронепозашляховик за $1 000 000

Несмотря на то, что большой внедорожник — это дорого и неудобно, такие авто продолжают пользоваться спросом. В Украине даже нашли Dartz!

Одна з найбільш епатажних автомобільних компаній у світі – латвійська Dartz. Ймовірно, ви могли чути про них раніше. Саме Dartz пропонує свої позашляховики з броньованими кузовами, оздобленням золотом і дорогоцінним камінням, інтер’єр зі шкірою статевих органів китових. Такий позашляховик вже точно виділяється на ринку.

Зрозуміло, компанія має скандальну репутацію майже в усьому світі. Серед її клієнтів – найодіозніші мільйонери, олігархи, арабські шейхи і епатажні бізнесмени. Власне, практично будь-який каприз покупця фахівці Dartz готові втілити в своїх автомобілях.

Один із них попався в Одесі, про це повідомляє TopGir. Автомобіль має румунські реєстраційні номери, але конкретний екземпляр називається Dartz White Horse — ексклюзивна модифікація, підготовлена спеціально для китайського ринку..

Броньований позашляховик пройшов довгий шлях, перш ніж потрапити на українські дороги. Чи це все ж гість країни? Хоч би там як, вартість такого автомобіля коливається в діапазоні від 300 тис. до 1 млн дол. Все залежить від двигуна (General Motors 6,6 л або 8,1 л і AMG V8 або V12) і індивідуального оздоблення, в якому, як ви зрозуміли, можна використовувати буквально що завгодно. Нічого собі!

Читайте також:
Внедорожник Rolls-Royce Cullinan всё чаще светится в Украине