X

Volkswagen Beetle перетворили на дуже дивний «будинок на колесах»

Уникальный кемпер продадут 20 июля

Volkswagen Beetle — один з найнеймовірніших кемперів з будь-коли створених. Фактично, це наполовину автомобіль, наполовину дерев’яний будиночок із функціональним каміном всередині.

Кемпер під назвою Volkswagen Beetle «Holzhaus» продається в Італії. Він збудований на базі Volkswagen Beetle 1302 1970 року. Дерев’яний кузов у автомобіля з’явився 1995 року. Як зазначено в оголошенні, екстер’єр та інтер’єр шале виготовила вручну група «альпійських майстрів».

Також процес «переробки» включав альпійські пейзажі з водоспадами на капоті та кришці двигуна. Відповідно оформлені й ковпаки для коліс. Для гармонізації передньої частини автомобіля та кузова-будинку бампери та склоочисники виготовлені з натурального дерева. У передній частині даху красується бронзовий орел, в задній — «цегляний» димар.

Інтер’єр оформлений у стилі альпійського шале. На всіх дверних панелях та навіть на панелі приладів зображені барвисті гірські пейзажі. У задній частині — круглий стіл, оточений із трьох сторін дерев’яними лавами. У кутку — крихітний камін.

Раніше Beetle «Holzhaus» служив пересувним баром та квитковою касою на заходах Volkswagen. Також унікальний кемпер використовувався для вечірок та фестивалів Alpine Club.

В описі продавець зазначив, що 1,6-літровий опозитний чотирициліндровий двигун із повітряним охолодженням «працює дуже добре». Але автомобіль потребує технічного огляду.

Новий власник у Volkswagen Beetle «Holzhaus» може з’явитися 20 липня. За три дні до закінчення аукціону ставка досягла 7 646 доларів.

Читайте також:
Як виглядає найменший у світі будинок на колесах