X

Восьмиколісний ЛуАЗ та інший жахливий тюнінг ЗАЗ, ГАЗ і ВАЗ

На что только не решаются народные умельцы, чтобы облагородить свое авто и сделать из него что-нибудь особенное, эксклюзивное

Подивившись на ці фото незвичайних авто, розумієш, що народний або, як його ще називають, колгоспний тюнінг не має меж. Це ж як треба любити свою Волгу, щоб зробити з неї 6-колісного монстра, такий собі «нашенський бігфут».

Машина не просто відрізняється надпрохідністю завдяки величезним колесам і не менш значній підвісці, а й отримала дуже місткий кузов-фургон з високим дахом у задній частині. Диво-Волга та й тільки!

Ще одні бігфут умільці побудували з пікапа ІЖ-27151. Автомобіль не тільки отримав зубасті колеса збільшеного розміру, а й такі важливі атрибути, як потужний «кенгурятник» на передньому бампері і трубчастий каркас безпеки позаду кабіни.

Наступне саморобне диво зроблено на основі нашого джипа ЛуАЗ Волинь, якому замість тентований даху поставили задню частину від Нива ВАЗ-2121. Вийшло непогано і навіть елегантно.

А ось ще один ЛуАЗ, якому одягли носову частину від ВАЗ-2107. Тільки погляньте на капот, решітку радіатора і фари. Шкода, що є тільки одна фотографія цього кумедного позашляховика, хотілося б також подивитися на машину і з інших ракурсів.

Читайте також:
Українець перетворив Mercedes W210 в ГАЗ-21 (фото)

І, нарешті, третій перероблений ЛуАЗ по праву можна назвати справжньою «стоногою», адже у нього не чотири колеса, а удвічі більше – тобто вісім. «Волинянка» з подовженим кузовом відрізняється не тільки чотирма осями, а й чотирма дверима – друга пара яких відкриваються проти ходу. Цікаво, що ЛуАЗ з таким самим розташуванням дверей ми нещодавно сфотографували в Києві на одній з АЗС.

А щодо восьмиколісного ЛуАЗика, то у машини з’явився цікавий капот і передній бампер, запозичені від різних вантажівок.

Читайте також:
Уникальный 6-колесный ЛуАЗ продают по цене Таврии

А цей «самороб» зробили з двох культових авто – Запорожця ЗАЗ-968М і Ниви ВАЗ-2121. Від першого донора взяли кузов, а від другого – ходову.

Ще один дивний позашляховик зробили сибірські кулібіни, які змогли встановити на шасі УАЗ-469 кузов від універсала Волга ГАЗ-24-02. При цьому машина отримала оригінальну передню частину, ні на що не схожу, а також цікаву корму з використанням світлотехніки від Ниви.

А ось це творіння вже родом з Дружківки, Донецька обл. Місцеві тюнери вирішили створити оригінальний пікап з Ниви та Волги ГАЗ-24. І ось що вийшло. Облицювання радіатора і «очі» запозичили у вазівської «сімки».

А от симбіоз трактора і ВАЗ-2101. Господар трактора вирішив оснастити своє дітище жорсткою кабіною для захисту від негоди і вирішив використовувати для цієї мети задню частину кузова «копійки». Тюнінг вийшов на мільйон.