X

Заряджений седан Audi S3 зробили 400-сильним

Немецкая фирма ABT Sportsline, специализирующаяся на тюнинге, выпустила пакет доработок для заряженного седана Audi S3. Главная изюминка программы - увеличение мощности мотора.

У стандартній конфігурації Audi S3 розвиває 310 к.с. потужності і 400 Нм крутильного моменту. Такі характеристики забезпечує автомобілю 3,0-літровий турбодвигун, що працює разом з трансмісією tiptronic і повним приводом quattro.

Фахівці ательє пропонують збільшити продуктивність двигуна на кілька десятків одиниць – або до 370 к.с. і 480 Нм, або до 400 к.с. і 500 Нм. Приріст віддачі забезпечує фірмовий модуль ABT Power, а також каталітичний нейтралізатор відпрацьованих газів спортивного типу.

Також в рамках цього проекту тюнери створили для Ауді С3 випускну систему з парою здвоєних хромованих вихлопних патрубків. Така система робить седан Ауді не тільки спортивнішим на вигляд, а й надає його мотору більше рику.

Не забули в ательє і про колеса. Взути тюнінгований Audi S3 можна в полегшені литі диски розмірністю 18-20 дюймів. А для покришок передбачено резину Dunlop або ж Continental.