X

«Заряджений» BMW M3 прокачали до 650 к.с.

В салоне «баварского» универсала появилось звездное небо в стиле Rolls-Royce

Німецьке тюнінг-ательє Manhart Performance представило свій новий проєкт — Manhart MH3 650 Touring. Наразі це найпотужніший універсал у лінійці тюнера. Основною для нього послужив «заряджений» BMW M3. Уже з конвеєра він пропонує 550 к.с. потужності та 650 Нм крутного моменту.

Але після доопрацювання віддача 3,0-літрового рядного бензинового турбодвигуна V6 зросла до 650 к.с. та 800 Нм. Домогтися такого приросту вдалося за рахунок блоку управління MHtronik та вихлопної системи Remus.

Кузов Manhart MH3 650 Touring пофарбований у бірюзовий колір, з яким контрастують чорні декоративні елементи та перероблена решітка радіатора. Капот та передній спліттер у нього від BMW M4 CSL. Карбонові аеродинамічні елементи універсалу дісталися із колекцій Manhart та BMW M Performance.

Також універсал спорядили спортивними пружинами H&R із заниженням кліренсу. Їздить MH3 650 Touring на різнорозмірних колісних дисках з декоративними вставками у колір кузова. Попереду розмір дисків — 20 дюймів, ззаду — 21дюйм.

У салоні з відмінностей — «зоряне небо» на стелі з безлічі світлодіодів. Все інше без змін.

Читайте також:
BMW M відмовляється від коробки з подвійним зчепленням

Вартість тюнінгованого BMW M3 не озвучується.