X

Захисні плівки. Краса і міцність

Защитные пленки для кузова? Подумаешь, скажете вы, кто о них сегодня не знает? А как насчет такого: компания AutoProTech предлагает пленку, которая не только защищает, но и украшает машину одновременно!

Компанія AutoProTech вже добрий десяток років постачає нам захисні плівки надійного типу – з литого поліуретану. Їх називають антигравійними, але при товщині 215 мікрон цей матеріал захищає лакофарбове покриття і від каміння, і від гілок, і від гострих предметів у руках пустотливої дітвори. Навіть у випадку конкретних ДТП лак і фарба страждають менше. Не кажучи вже про бітум, затертості від мийок, сліди від птахів і комах.

Дещо новеньке

Але недавно виробник придумав щось цікавіше: захисні плівки отримали другу функцію: вони стали ще й декоративними. Плівка AutoProTech Chameleon – і це зрозуміло з назви – має ефект «хамелеона». Обклеєна нею машина залежно від освітлення і кута зору змінює колір, граючи відтінками і переливаючись відблисками на гранях. При цьому плівка так само надійно захищає покриття автомобіля від можливих пошкоджень. Обклеєні AutoProTech Chameleon машини і справді мають дуже оригінальний вигляд,  отримують додатковий глянець і цікаві відтінки відблисків – залежно від їх початкового кольору і форм кузова. Також плівка має водо- і пилевідштовхувальний ефект, так що авто довше залишається чистим.

Ніяких побічних ефектів у «хамелеона» немає, матеріал  простий і передбачуваний у застосуванні, потребуючи від майстрів-оклейщиків найпростішого інструментарію і звичайних навичок.

Як цікаво виходить… Варто лише почати розповідати про нові продукти AutoProTech, народжується крамольна думка: коли вже ці плівки остаточно замінять на автомобільних кузовах фарби та лаки? Здається, тепер цей день став набагато ближчим…