X

У футуристичного Tesla Cybertruck з’явиться мініверсія (фото)

Новинку покажут в марте этого года

Електричний пікап Tesla Cybertruck викликав справжній фурор під час дебюту в 2019 році. Тільки за першу добу було оформлено кілька десятків тисяч попередніх замовлень, а на сьогодні їх число вже досягло майже 1,5 мільйона. Однак тривала затримка на шляху до серійного виробництва може звести до нуля такий ажіотаж, адже на ринок вже вийшли не менш технологічні конкуренти.

Нагадаємо, що електромобіль мав стати на конвеєр у 2020 році. Потім старт його виробництва перенесли на 2021 рік, а тепер з офіційного сайту марки і зовсім зникла інформація про початок поставок моделі. Поки шанувальники марки міркували, з чим може бути пов’язано зникнення даних, в мережу просочилася нова інформація. Як стверджують інсайдери, посилаючись на аналітика Global Equities Research Тріпа Чоудрі, американська компанія готує компактнішу версію пікапа і покажуть її в березні цього року.

Дебют відбудеться в рамках спеціального заходу. За словами Чоудрі, “маленький” Cybertruck буде на 15-20% компактніший за стандартний і отримає низку візуальних відмінностей. До того ж на захід привезуть і серійну версію повнорозмірного пікапа. Адже він відрізняється від того, який показали більше двох років тому. Виробництво обох варіантів електрокара мають намір налагодити на гігафабриці в Техасі (США).

Читайте також:
Матричні фари та новий зарядний порт: Tesla оновила ліфтбек Model S

Якщо в ролі конкурентів для стандартного Tesla Cybertruck називають Ford F-150 Lightning, Rivian R1T і GMC Hummer EV, то електричний мініпкап стане суперником з Ford Ranger EV.