X

У легендарної Subaru Impreza STi з’явився клон від японського тюнінг-ательє

Культове спортивне купе Subaru Impreza STi 22B випустили тиражем у 400 екземплярів, які були моментально розкуплені шанувальниками марки та колеціонерами. Навіть через чверть століття ця модель продовжує бути затребуваною, тому тюнери з ательє Cusco вирішили створити її копію.

Фахівці ательє взяли за основу седан Subaru Impreza першого покоління і суттєво переробили його, додавши рис легендарного купе. Його кузов пофарбували у традиційний відтінок Sonic Blue та встановили фірмові 19-дюймові колісні диски Prodrive, взуті у шини Dunlop.

У салоні купе встановили комплект спортивних сидінь Bride у поєднанні з ременями безпеки Prodrive та нове кермо Prodrive. Під капотом клону Impreza STi 22B знаходиться 2,0-літровий турбодвигун потужністю 304 к.с. і 421 Нм крутного моменту. Він пов’язаний із шестиступінчастою механічною коробкою передач від WRX STI.

Ще автомобіль отримав гальмівну систему Winmax та регульовану підвіску, за рахунок якої зменшили його дорожній просвіт. Вартість сучасної копії культового купе в ательє Cusco назвали. Машини виготовлятимуться лише на замовлення. Оригінальну модель зараз можна купити за ціною від 150 до 300 тисяч доларів.

Читайте також:
В Україні засвітилася рідкісна дводверна Subaru Impreza (фото)