X

У Mercedes-Benz з’явиться несподіваний суперник з Італії

Первая новинка Lancia выйдет в 2024 году

Італійська марка Lancia готується до відродження. Щоб голосно заявити про себе, вона підготувала три нові моделі, які будуть працювати на електротязі. Новинки представлять протягом найближчого десятиліття.

Перш ніж затвердити нову стратегію розвитку, генеральний директор Лука Наполітано детально вивчив шлях розвитку і становлення компанії Mercedes-Benz, з якою Лянча планує певною мірою змагатися. Особливу увагу було зроблено прибутковості та рентабельності виробництва. При цьому прагнути до таких же обсягів, як у німецької марки преміальна компанія не планує. Чи вийде у Lancia досягти таких же результатів-покаже час.

Наполітано наголосив, що Mercedes є для компанії еталонною. Однак стати суперником цієї марки вони не мають наміру. Просто братимуть приклад і наслідуватимуть найкращі рішення. За словами глави Lancia, першим випустять нове покоління хетчбека Ypsilon. Новинку покажуть у 2024 році. Вона буде доступна в повністю електричному і гібридному варіантах.

Читайте також:
Культова Lancia Delta повернеться у вигляді електромобіля

У 2026 році представлять електричний кросовер, для якого відродять ім’я Aurelia. Слідом, а саме в 2027-2028 роках випустять відроджену Delta. І вона також обзаведеться електроприводом. Спочатку новинки з’являться на ринку Європи. Якщо буде попит, то компанія готова розглянути можливість їх продажу в Японії, Південній Африці та Австралії.