X

У новенької Tesla Model Y під час руху відвалилося кермо

Власники електромобілів марки Tesla регулярно скаржаться на їх неякісну збірку та несправність у роботі. Черговий інцидент взагалі став кричущим. В електрокарі під час руху відвалилося кермо.

Про цю поломку повідомив користувач Tesla Model Y. Чоловік розповів, що він їхав із сім’єю по шосе з жвавим рухом, коли у його кросовера відірвалося кермо і повисло на проводах. Щоб уникнути аварії, він швидко з’їхав до відбійника і зупинився.

Потім чоловік викликав евакуатор та відправив свою Tesla до сервісного центру. Також він написав про інцидент у Twitter, відмітивши при цьому голову компанії Ілона Маска. Однак на цьому проблеми у власника кросовера не скінчилися.

Читайте також:
Автопілот Tesla більше не найкращий – хто зміг обійти колишнього лідера

У сервісі з нього вимагали плату за ремонт кермового колеса у розмірі 103,96 доларів. І це при тому, що електрокар був переданий власнику лише тиждень тому. Здаватися чоловік не став і написав скаргу на сайт виробника. Після цього йому повернули кошти та розпочали розслідування. Але постраждалий має намір піти далі та повернути Model Y, оскільки втратив довіру до марки.