X

Зручні автокредити від «ПриватБанку»

Коли майбутній автовласник розглядає купівлю машини в кредит, він шукає не лише низьких відсотків, а й прозорих умов угоди. Нові умови кредитування, про які днями оголосив «ПриватБанк», відповідають цим прагненням. За більшістю показників це будуть найбільш лояльні правила на кредитному ринку.

Беручи гроші в борг, громадянин хоче мати справу із надійним і поряднім партнером. Тому для більшості покупців авто в кредит важливо, щоби банк був відомим та з гарною репутацією. Відтак, «ПриватБанк» із своїми новими кредитними програмами для покупців нових автомобілів відкриває клієнтам раніше не доступні можливості. Експерти відзначають значне поліпшення умов – схоже, це будуть найбільш вигідні і зрозумілі пропозиції для автомобілістів.

Важлива відмінність нових програм у тому, що форма укладання договору буде у вигляді кредиту. Це більш звично і більш прийнятно для вітчизняного приватного автовласника, адже пересічний український споживач завжди бажає, щоб кредитна машина врешті-решт перейшла у його власність.

Нова кредитна програма дозволяє придбати авто на термін від 1 року до 7 років за кредитної ставки від 0,01% до 8,9%. Незабаром з’являться ще більш вигідні програми для авто певних брендів. Ознайомитися з умовами детальніше, розрахувати щомісячний платіж і реальну ставку за кредитом можна на сайті ПриватБанку.

Відрадно, що таким чином купівля машини в кредит стає більш доступною для українських громадян. Така форма придбання авто є найбільш поширеною в усьому світі. В Україні в докризові часи більшість нових машин також купувалася на кредитних умовах, і зрозуміло, що скорочення ринку свого часу сталося значною мірою через відміну кредитування таких покупок вітчизняними банками. На щастя, ситуація впевнено вирівнюється, і останні кілька років в нашій країні 20% нових автомобілів купується в кредит. За спостереженнями аналітиків, останнім часом ця частина ринку зростає, причому навіть швидше, ніж сам ринок. Тобто взаємна довіра клієнтів і банків міцнішає, що також є позитивним моментом.