X

Українець збудував Побєду на базі дизельного Mercedes

Уникальный автомобиль продается за 12 000 долларов

На Auto.ria опубліковано об’яву про продаж унікального автомобіля. Власник називає його ГАЗ-М20 «Побєда» на базі купе Mercedes-Benz CLK W209. Але фактично це «Мерседес» з передньою частиною від «Побєда» 1951 року. Зокрема, від радянського ретро-кару йому дісталися хромовані бампери, решітка радіатора та капот. Також дещо змінені передні та задні крила.

Все інше у автомобіля, включно з ходовою частиною, кермом, двигуном, трансмісією та гальмами «мерседесівські». Обшитий світлою шкірою салон також оригінальний. У комплектації вказані передні сидіння з ручним регулюванням та підігрівом, двозонний клімат-контроль, мультимедійна система з навігацією, AUX та Bluetooth. Також вказані електропривід дзеркал та шибок, гідропідсилювач керма, світлодіодні фари, датчики дощу, антиблокувальна система (ABS), сигналізація та повнорозмірне запасне колесо.

Під капотом встановлений 2,7-літровий наддувний дизельний турбований двигун потужністю 170 к.с. Коробка — п’ятиступінчаста автоматична. Привід — задній. Витрата палива на трасі — 5,5 л/100 км, у місті — 8 л/100 км. На одометрі — 230 тис. км, які ретро-авто наїздило за 8 років. Придбати його можна за 12 тисяч доларів.

Як зазначив продавець, новому власнику доведеться витратитися на невеликий ремонт. У списку перерахованих дефектів тріщини лакофарбового покриття на капоті, передніх та задніх крилах. Крім того, доведеться заправити кондиціонер, відновити лакофарбове покриття легкосплавних колісних дисків, замінити два нижні передні важелі у ходовий та «де що з дрібниць».

Читайте також:
Mercedes представив новий Maybach Haute Voiture