X

Українець схрестив УАЗ із Mitsubishi Pajero і продає його за $23 000

На сайті Auto.ria виставили на продаж досить незвичайний мікроавтобус. Це гібрид УАЗ-452Д та Mitsubishi Pajero Sport, який оцінили у 23 000 доларів.

Незважаючи на дивний тандем, автомобіль виглядає достойно. Основою для нього стала «Буханка» 1981 року випуску, а ось від японського позашляховика народні умільці використовували решітку радіатора, оптику, передні двері та елементи салону.

Зокрема, в кабіні мікроавтобуса встановлені крісла, передня панель, кермо та прилади від Mitsubishi Pajero Sport. Також в оснащення включили кондиціонер, подушки безпеки, аудіосистему, камеру заднього виду, мультимедійну систему з LCD екраном та USB-порти. Є навіть люк на даху.

Під капотом цього гібрида встановлений 3,0-літровий бензиновий двигун V6 від Mitsubishi потужністю 178 к.с., який пов’язаний з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач і системою повного приводу. До того ж, є система ГБО з балоном на 70 літрів. Пробіг машини складає 200 тисяч кілометрів, але власник запевняє, що вона повністю на ходу і не потребує ремонту.

Читайте також:
Один із 399: на продаж виставили рідкісний BMW M1 1980 року випуску