X

Український автопарк поповнився потужним Mercedes S-Class за 9 млн гривень (фото)

В Україну продовжують ввозити флагманські автомобілі світових марок, вартість яких обчислюється шести, а то й семизначними цифрами.

На дорогах Дніпра був помічений новий Mercedes-AMG S63 у високопродуктивній версії E-Performance. Судячи з номерів, реєстрація у спортивного седана київська. Від базової версії моделі він відрізняється фірмовим обвісом, збільшеним повітрозабірником у передньому бампері та 20-дюймовими колісними дисками. Можна ще відзначити чотири патрубки вихлопної системи.

У салоні седана встановлені спортивні сидіння та використані висококласні матеріали в обробці. В оснащення Mercedes-AMG S63 E-Performance увійшла пневмопідвіска та карбоново-керамічні гальма. Повідомляє видання «ТопЖир».

Читайте також:
В Україні виявили 49-річний "Урал" без пробігу (фото)

Ввезений в Україну спортивний седан має гібридну установку на основі 4,0-літрового двигуна V8, який доповнений електромотором. Вона сумарно видає 800 к.с. потужності та 1430 Нм крутного моменту. Розгін із місця до «сотні» займає 3,3 секунди, а максимальна швидкість обмежена на 290 км/год. У суто електричному режимі авто може проїхати до 33 км.