X

Український гонщик вперше в історії візьме участь у Touring Car Racing

На трассу Чемпионата он выйдет 26-30 октября

Майбутні перегони TCR (Touring Car Racing) на FIA Motorsport Games 2022 стануть першими для української збірної. Представлятиме нашу країну на французькому автодромі Поль Рікар (фр. Paul Ricard Circuit) пілот Павло Чабанов.

Саме він минулого сезону привіз в Україну перший автомобіль омологований для для кузовної серії TCR — Seat Leon Cupra. На цьому автомобілі Павло брав участь у національних гоночних серіях та посів друге місце у третьому етапі Кубка України з кільцевих перегонів. Набутий досвід стане в нагоді пілоту на FIA Games. Вболівати за українського гонщика ми будемо 26-30 жовтня 2022 року.

Гоночний Cupra Leon Competicion, розроблений підрозділом Cupra для серії TCR, був представлений у лютому 2020 року разом із серійним Seat Leon четвертого покоління. Передньопривідний хетчбек укомплектований 2.0 TFSI, форсованим до 340 к.с. та 410 Нм крутного моменту. Працює агрегат у парі шестиступінчастою секвентальною коробкою передач. З місця до 100 км/год автомобіль розганяється за 4,5 секунди та розвиває максимальну швидкість 260 км/год.

Читайте також:
Зенітний ракетний комплекс IRIS-T прибув в Україну (фото)