X

Українці показали на SEMA електричний Mercedes 300 SL (фото)

На виставці автомобільного тюнінгу та аксесуарів SEMA-2023, що відбулося у Лас-Вегасі, українські майстри з ательє TSK презентували унікальний проект. Це легендарний Mercedes-Benz 300 SL Gullwing, основою якого стала Tesla Model 3.

Спорткар отримав назву Tesla Gullwing та візуально практично повністю повторює Mercedes 300 SL Gullwing. Винятком стали світлодіодні фари та задні ліхтарі, унікальне обваження з карбону, а також стильні сучасні колісні диски. Ще моделі, пофарбованій в білий колір, розширили колісні арки, повідомляє «ТопЖыр».

Салон Tesla Gullwing оздобили висококласною бірюзовою шкірою та додали фонове підсвічування. Рульове колесо та центральний дисплей дісталися йому від Tesla Model 3. Тюнери зберегли автопілот та навігацію. Примітно, що на капоті проходить смуга в тон оздоблення салону.

Читайте також:
SEMA 2022: Volkswagen T1 може бути таким (фото)

Так як унікальний спорткар побудований на базі Tesla, то і силова установка дісталася йому від американського електрокара. Вона дозволяє йому розганятись від 0 до 100 км/год за 3,9 секунди. На одному заряді Tesla Gullwing може проїхати до 350 км. Цей проект українських фахівців настільки вразив публіку, що увійшов до ТОП-40 найкращих, представлених на SEMA-2023.