X

”Укравтодор” виставив на аукціон легендарний дорожній знак

Верховна Рада України анонсувала серію благодійних онлайн-аукціонів. Вони відбудуться на майданчику Prozorro, а виручені кошти перерахують на потреби ЗСУ. Першим свій лот виставив “Укравтодор”.

Йдеться про легендарний дорожній знак, який почали встановлювати на третій день війни з РФ у всіх регіонах України – “Нах*, знову нах*й, в Росію нах*й”. Він допомагав дезорієнтувати окупантів.

Після того, як ворожу армію відтіснили на південний схід країни, у багатьох населених пунктах ці знаки демонтували і встановили більш звичні. Ці таблички відправили в запасники відомства. Тепер було ухвалено рішення один з них виставити на аукціон. Лотом вибрали знак, який був встановлений в Сумській області і постраждав від рук окупантів – на ньому є сліди від куль.

Торги по лоту выдбудеться 2 червня 2022 року. Стартова вартість знака становить 50 тисяч гривень. Переможець аукціону зможе встановити його в межах свого домоволодіння або іншому місці (але не на дорозі загального користування). Взяти участь можуть всі охочі з будь-якої точки світу.

Читайте також:
На празькому аукціоні зі збору коштів для ЗСУ продали суперкар від Versace