X

УкрЗапчастина: що краще – китайський чи корейський бюджетний автомобіль?

Країни Азії здавна відомі своїм незвичайним колоритом і таємничою атмосферою – кожна по-своєму унікальна, але всі однаково прекрасні. Ця частина світу завжди цікавила мандрівників, і сьогодні ми продовжуємо з великим зацікавленням відкривати для себе багатогранну й екзотичну культуру азіатських країн, виявляючи щоразу нові яскраві деталі.

Виробничий прогрес і глобалізація дали змогу нам наблизитися до азіатської культури швидше і ближче, ніж можна було мріяти раніше. Сьогодні ми можемо мати справу, мабуть, з найкращим втіленням сучасної промисловості – автомобілем.

Найбільший український магазин автозапчастин для китайських і корейських автомобілів УкрЗапчастина порівняв китайський і корейський автопром, оскільки щодня працює з власниками цих авто.

Азіатський транспорт набув неймовірної популярності у всьому світі, але китайські і південнокорейські автомобілі, хоч і народжуються на іншому боці планети на відстані тисяч кілометрів, розмовляють з нами все-таки однією мовою. Українські автомобілісти оцінили демократичну цінову політику, простоту і надійність конструкції, і, що важливо, – ремонтопридатність.

Chery, Geely і Great Wall відтепер не плагіатять!

Але що подобається конкретно вам? Що особисто для вас – ідеальний бюджетний автомобіль? Стильні та сучасні Geely чи Chery, які експериментують із європейським стилем?

Якщо ви прихильник традиційних поглядів і вважаєте найкращими перевірені часом агрегати – напевно, віддасте перевагу Great Wall. Можливо, вам подобаються натхненні італійською стилістикою Daewoo або практичні Chevrolet?

Майже кожен китайський або південнокорейський автомобіль зможе задовольнити ваші потреби, до того ж, усі вони мають яскраву індивідуальність.

Уже в минулому залишилися часи, коли китайські автовиробники для кожної нової моделі копіювали зовнішність відомих авто.

Chery і Geely, вийшовши за межі домашнього ринку, спромоглися на індивідуальний стиль, залишивши ігри з плагіатом компаніям, які пропонують свою продукцію тільки співвітчизникам у Піднебесній. Та головне, що сьогодні Джилі і Чері виглядають цікавіше, ніж будь-коли.

Проте навіть серед більш ранніх моделей можна знайти цікаві зразки. А завдяки великій кількості запасних частин та інших комплектуючих, доступних в Україні, володіння таким автомобілем навряд чи створить незручності.

Ще один цікавий зразок китайського автопрому – Грейт Вол – ім’я, відоме кожному в нашій країні. Двічі представляти ці автомобілі не потрібно: знайомі багатьом моделі китайського бренду за допомогою ліцензій японських компаній на виробництво автомобілів з перевірених компонентів чудово зарекомендували себе серед покупців. Завдяки такому бізнес-плану обслуговування, пошук та заміна запчастин сьогодні не є проблемою.

Демократичні південнокорейські автомобілі Chevrolet і Daewoo

Якщо піти далі на схід, можна опинитися в Республіці Корея – країні, чиї автомобілі знайшли безліч власників серед українських автомобілістів. Daewoo – без перебільшення, колись один з найбільших азіатських автовиробників.

Автомобільний бренд, який сьогодні, на жаль, більше не існує, залишив нам спадщину у вигляді величезної кількості моделей, які, здається, були з нами завжди. Не варто забувати і про дещо наївний за сучасними мірками, але все ж таки практично вічний стиль ItalDesign Giugiaro – вишуканий і химерний, продуманий і практичний. Завдяки активному поширенню по всьому світу сьогодні його власниками стало безліч людей.

Те саме – і з корейськими моделями Шевроле, які під проводом материнської General Motors стали де в чому уніфікованими з Деу. Демократичні й доволі миловидні південнокорейські Chevrolet виглядають стильними та практичними, а їхня головна мета – тішити покупців розумними рішеннями, водночас залишаючись простими і недорогими в обслуговуванні транспортними засобами.

Успіх кожного з цих автомобілів складається з непомітних, на перший погляд, деталей, які насправді об’єднують довгий перелік споживчих якостей у живу і яскраву картину. Хоч би який бюджетний автомобіль вам сподобався (якщо ви ще не є щасливим власником авто), головну вимогу практичності і зручності повсякденного використання гарантує кожен з них. Якщо вашого досвіду недостатньо, в обслуговуванні китайських і корейських «бюджетників» допоможуть фахівці, а деталі знайде УкрЗапчастина.