X

Унікальна українська “євробляха”, паперові автономери та неймовірний автопробіг – головні новини

А также – новый Toyota Land Cruiser, которому почти 40 лет, и продвинутая схема от автоворов

Аукціонний дім RM Sotheby’s спеціалізується на продажу дорогих ексклюзивних автомобілів і є одним із найвідоміших у світі. Саме на цьому ресурсі виставили на торги рідкісний седан Alpina B12 1998 року випуску з українськими номерами для канадських покупців.

Паперові автономери як альтернатива металевим

У США вводять нову практику. Тепер замість металевих номерних знаків автовласникам видаватимуть простенькі паперові. Така ситуація склалася в Терсоні, штат Вашингтон. Вона пов’язана з нестачею металевих пластин. Через це водіям вирішено видавати тимчасові автономери на термін до 60 днів.

Від океану до океану – перший автопробіг

2 серпня 1911 року завершився перший автомобільний пробіг на вантажівці всією територію Північної Америки – із заходу на схід.

Найправильніший Toyota Land Cruiser готується до виходу на ринок

Рамний позашляховик Toyota Land Cruiser 70 з майже 40-річною історією чекає планове оновлення. Модернізація носитиме технічний характер. Вона стосуватиметься праворульних автомобілів, які наразі продають в Австралії та Океанії. Основна причина вимушених нововведень – посилення правил безпеки. Вони набудуть чинності з жовтня 2021 року.

Автовикрадачі знайшли новий спосіб злому

Останнім часом почастішали випадки викрадень автомобілів, на яких встановлено систему безключового доступу, хоча ця схема не нова. Тепер злочинці пішли ще далі. Вони почали зчитувати коди з ключа, коли той перебуває у будинку власника.