X

Унікальний автомобіль PEUGEOT BOXER 4х4 DANGEL – як основа для унікальних електротехнічних лабораторій

На базі автомобіля PEUGEOT BOXER 4×4 DANGEL створені електротехнічні лабораторії для нового корпоративного замовника. Таким чином, Бренд PEUGEOT вкотре демонструє свою гнучкість і можливості реалізації унікальних проектів – все відповідно до запитів клієнтів.

Флагман комерційної лінійки PEUGEOT BOXER освоює нові професії! Так, на початку 2021 року було підготовлено відразу чотири спеціальні автомобіля PEUGEOT BOXER, які являють собою пересувні електротехнічні лабораторії. Дані автомобілі можна використовувати для діагностики й контролю технічного стану різного енергетичного обладнання.

Автомобілі були підготовлені і передані компанії «НІК-Електроніка» (NIK): одному з найбільших в Україні та Східній Європі виробників електротехніки, лічильників електроенергії і тепла, стабілізаторів напруги, тд. Не дивно, що компанії для своєї роботи потрібні були не просто фургони, а унікальні електротехнічні лабораторії. Автомобілі були поставлені офіційним представником Бренду PEUGEOT в Україні та переобладнані силами Заводу спецтехніки Техкомплект: всередині кузова встановлено різне вимірювальне обладнання, датчики і прилади.

Причому дані автомобілі є подвійно-унікальні – адже електро-лабораторії побудовані на основі моделі PEUGEOT BOXER 4X4 DANGEL! Будь-яка версія PEUGEOT BOXER пропонує ряд переваг: високу надійність і витривалість в роботі, економічні дизельні двигуни, широкий вибір версій і розмірів кузова, великий корисний об’єм, високу вантажопідйомність, оптимальне оснащення для комфорту і безпеки в дорозі. Плюс версії DANGEL додають ще кілька важливих характеристик до опису автомобіля. По-перше, повний привід 4х4 для впевненого руху по слизьких дорогах або бездоріжжі. По-друге, спеціальну адаптацію підвіски і установку захисних елементів під днищем. У підсумку, PEUGEOT BOXER 4X4 DANGEL може запропонувати всі переваги основної моделі – але тепер не тільки на рівному асфальті, а також і на бездоріжжі.

Не дивно, що все більше корпоративних клієнтів вибирають комерційні автомобілі PEUGEOT для оновлення свого автопарку. Бренд активно йде назустріч замовнику і готовий надати автомобіль, що ідеально підходить навіть під самі специфічні запити. Адже модельна лінійка комерційних автомобілів PEUGEOT в Україні сьогодні нараховує три моделі – PARTNER, EXPERT, BOXER: різні класи і розміри, з різними двигунами і комплектаціями, в різних виконаннях – вантажний фургон, вантажопасажирський варіант, версія «шасі-кабіна» для створення індивідуальної надбудови, тд. І, нарешті, не забувайте: дані автомобілі також можуть бути запропоновані в версіях з повним приводом 4х4 DANGEL, що додатково розширює спектр виконуваних завдань.

Вибирайте відповідний комерційний автомобіль PEUGEOT для вашого бізнесу, звертайтеся до офіційних дилерів Бренду – і будьте впевнені: вам запропонують найбільш відповідне рішення з урахуванням всіх специфічних запитів!