X

Унікальний автомобіль згорів дотла на заправці — ефектні фото

Пожар тушили почти два часа – за это время суперкар превратился в груду пепла

Час від часу в мережі з’являються відео або фото охоплених полум’ям автомобілів на заправках. Здебільшого загоряння вдається швидко локалізувати, не давши йому охопити конструкції АЗС і призвести до непоправних наслідків. В окремих випадках навіть машину можна врятувати. Однак бувають ситуації, коли навіть  пожежники не можуть нічим допомогти.

Саме так і сталося з лімітованим суперкаром McLaren 765lt. Його власник заїхав на заправну станцію, щоб поповнити запаси палива. Однак щось пішло не так, і машина спалахнула. На допомогу водієві поспішили співробітники АЗС, а потім і кілька екіпажів пожежної служби. Незважаючи на всі старання, пожежу вдалося загасити тільки через дві години.

На щастя, в інциденті ніхто не постраждав. Але від розкішного суперкара залишилася тільки купа металу і розплавленого пластику. Єдина частина, яка залишилася практично неушкодженою – кришка переднього багажника. Також можна розрізнити частини підвіски і вихлопні труби. Про відновлення, звісно, навіть не йдеться. Причини загоряння рятувальники поки що не розкривають.

Читайте також:
Сгоревший музей мотоциклов откроется после пожара

Лімітований McLaren 765lt вийшов тиражем 765 екземплярів. Вартість кожного — 358 000 доларів. У рух суперкар приводить 4,0-літровий турбодвигун V8 потужністю 755 к.с. Агрегат працює в парі з 7-ступеневим “роботом”. Розгін до першої “сотні” займає 2,7 с.