X

Унікальний пікап Skoda Favorit продають всього за 1600 євро (фото)

На ebay виставили на продаж пікап Skoda Favorit 1993 випуску. Пропонований автомобіль цікавий тим, що його модернізували у німецькому тюнінг-ательє Gunsch.

На жаль, машина перебуває у напіврозібраному стані, а її кузов страждає від корозії. Справа в тому, що нинішній власник планував провести повну реставрацію пікапа, але не розрахував своїх сил. Підсумок, унікальний Skoda Favorit виставили на продаж.

Пікап забарвлений у фіолетовий відтінок. У нього відсутня перегородка, яка поділяє кабіну з вантажним відсіком. Є брезентовий дах із вікнами з боків, що закриває весь кузов. Імовірно, це було зроблено для того, щоб у вантажній платформі встановити додаткові сидіння.

У салоні автомобіля видно спортивні сидіння та кермо. Також встановлений захисний каркас, а стандартні колеса замінені на 15-дюймові. Під капотом цієї Skoda Favorit встановлений бензиновий мотор потужністю 58 к.с., який пов’язаний з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач. Пробіг – майже 98 000 км. За автомобіль мають намір отримати 1600 євро.

Читайте також:
На продаж виставлено єдиний у світі пікап Jaguar (фото)