X

Унікальний Smartborghini виставили на продаж за 15 тисяч доларів (фото)

Суперкар построен на базе Smart fortwo

Друге життя цього Smart Fortwo 2014 року здається більш цікавим, ніж попереднє. Невідомий майстер перетворив його на репліку Lamborghini Gallardo. У своєму новому вигляді сіті-кар носить ім’я Smartborghini й відрізняється від оригіналу новими кузовними панелями та відсутністю даху. Спеціально розроблений кузовний обвіс зробив його схожим на Gallardo LP560-4. Звісно, різницю у пропорціях автомобілів приховати не вдалося.

Короткий та громіздкий Smartborghini із підробленими повітрозабірниками, перевернутим V-подібним капотом та агресивним аеродинамічним обважуванням схожий на розчавлений суперкар. Доповнюють цей образ помаранчеві акценти на кузові та Y-подібні наклейки, що імітують графіку справжньої оптики Lamborghini. Також на репліку встановили копію 19,0-дюймових дисків Lamborghini Callisto із новими шинами.

Салон Smartborghini перешитий шкірою та алькантарою з ромбоподібним простроченням. Високі підголівники капітанських сидінь височіють над коротким лобовим склом, що робить суперкар схожим на дитячу машинку.

Фірмових дверей-ножиць у репліки немає. У салон водій та пасажир потрапляють через V-подібні отвори, які, ймовірність, прорізані у стандартних дверях сіті-кару. Для полегшення доступу по обидва боки передбачені вбудовані сходинки.

Інформації про технічні доробки немає. «Суперкар» укомплектований 1,0-літровим бензиновим трициліндровим мотором, що генерує 71 к.с. та 92 Нм крутного моменту. Привід — задній. Оскільки останні десять років Smartborghini використовувався в основному з рекламною метою, на одометрі всього 82 км.

Нинішній власник планує продати Smartborghini за $14 930. Єдина проблема — через відсутність робочої оптики автомобіль не може виїжджати на дороги. Плюс до цього за реплікою доведеться їхати до Північної Ірландії.

Читайте також:
Перший в історії Lamborghini Countach LP500S виставили на продаж (фото)