X

”Унікальний” водій BMW, штраф для блогера на позашляховику і олімпійський автопоїзд — головні новини

Только самое интересное и важное из автомобильного мира

Бувають ситуації, коли самовпевненість горе-автомобіліста веселить інших учасників руху. Цього разу відзначився водій BMW X3, який вирішив не об’їжджати перекриту ремонтниками ділянку дороги.

Блогер прокотився бездоріжжям і отримав штраф в 53 тисячі

Навесні цього року блогер Street Speed 717 прославився досить оригінальним способом. На нього завели одразу 18 кримінальних справ після того, як він на величезному пікапі RAM 1500 TRX штурмував струмок.

У Ризі показали унікальний олімпійський автопоїзд

4 вересня в Ризі відбулася презентація унікального екскурсійного автопоїзда, створеного заводом RAF наприкінці 70-х рр. і призначеного для роботи на Олімпійських іграх 1980 року.

Який вигляд має Honda з пробігом у 1,6 млн кілометрів

Дилер японської компанії Tampa Honda (штат Флорида, США) виставив у своєму шоу-румі вельми цікавий екземпляр купе Honda CRX Si 1991 року випуску. Автомобіль проїхав 1 002 473 милі (1 613 324 км). Незважаючи на такий показник, машина перебуває у прекрасному стані і повністю на ходу. Як стверджує дилер, під капотом встановлено оригінальний двигун.

Цей Opel оцінили майже в 50 тисяч доларів

На продаж виставлено особливий седан – Opel Senator другого покоління у версії Irmscher. Автомобіль був побудований в 1990 році за участю німецької компанії Irmscher, що спеціалізується на розробці й тюнінгу моделей Opel, Peugeot та Kia.